Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett varningens ord om tvekarna i trafiken!


Om man hittar som i sin egen ficka, så kan man gå dit man vill

med förbundna ögon

Man behöver inte ens känna sig fram

Behöver inte ens tänka, då allting går automatiskt

Och detsamma gäller väl bilkörning, antar jag

Kan man köra bil som man hittar i sin egen ficka

Riktigt ordentligt med andra ord

så är det inte så traumatiskt

För det är tvekarna i trafiken som ställer till problem

De rädda

Ska jag våga trycka på gasen nu?

Och det är då som olyckan också som oftast

bara hälsar på

Och det här kan väl ändå inte vara så svårt att förstå

Tyckte bara att det här var något

som tåls att tänka på

Så se upp för alla tvekarna därute i trafiken

är ni snälla

För eran egen skull då, förstås...

Ken Cassel
3/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-03 15:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack Ken!
2012-05-03

  Lynx63 VIP
Efter som jag inte hittar i min ficka, så kör jag perfekt.
Inget kan störa mig, för jag kan köra trotts alla hinder.
Lite virriga tanter som inte vet vart dom ska undviker jag eller gubbar med keps "SUCK". Som kör 80 rakt av. :)) :)) HA HA HAA
2012-05-03

  Rise Little One
jag är nog en av dem ibland...
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel