Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Babbel


Då sitter hon där i babel med
Sin fabel och snackar om…
Hur man ska läsa Mumin

Och vem, ser ut som en variant av
En mumin mer än just henne
En kopia, om än lite snällare än
Lilla My

Och den som inte ser humorn och likheten i
Att Jessika Gedin håller upp boken
”vem kan trösta knyttet”
är en stackare…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-03 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO