Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bestämde mig i lördags för att nu var det dags för en vår dikt. varje årstid ska få sin dikt för året och detta året blev det denna.


Vårliga sinnen

Solglitter, fnitter
Små surr i luften

Vid sjön
vi sitter
okänd som känd
Vi klunga oss samman
Inväntande maj du sköna
i slutet av april
vid Delsjöstrand.

Fader blåser luftbubblor med dotter
Barnen skrattar gungade vid strandens kant

Udde öar och skär, kanotister

Måsarnas skrik och annat fågelkvitter,
ljuda genom vinden farande och i samma stund den leka med hår, filt och våra kläder.

Vårvindar lekande viskande i friskmjuk fläkt en vårfrisk doft når min näsa och mina lungors botten.

Nu skulle man haft hund, en stor grann lekfull schäfer.
Timslånga promenader, kasta pinne, sitt och ligg.

Fin ny, utsprucket gröngräs.
Så mjukt mot kropp och hud.

Parkeringstiden, har gått ut,
men här sitter jag, förförd av mina sinnliga njutningar.


Suz AW Ja
20012-04-28




Fri vers (Fri form) av Suzja
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-03 17:28



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Friska fläktar, livfullt och härligt! Fint om våren
2012-05-28

  soligajag_1 VIP
Åhh....din härliga Vår dikt gillade jag, allra helst idag.
När jag setat för länge ute i solen...

Tack för din fina dikt! Stärker mig idag!!

Kram
2012-05-14

  Lynx63 VIP
Jag vill ha denna som bokmärke, den är så fin.
Och jag har en stor svart SCHÄFER. Kram :))
2012-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Nu fick jag ännu mer vårkänslor.
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja