Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Folkvandringen och klimatet.


Vi De Oss tillsammans Klimatet och Tellus!

Vi, De, Oss tillsammans Klimatet och Tellus!

- Vi, De, Oss Tillsammans klimatet och Tellus
- Genom vårt levnadssätt skapar vi problemen för deras överlevnadsätt som i slutändan drabbar vårt levnads sätt. Indirekt dränker vi deras jordar, torkar ut deras flodbäddar och eldar upp deras skogar samt förgiftar och ödelägger deras marker för vår valfrihetsrätt.
Konsumera, masskonsumer mera. Slit Släng köpa mera.

- De flyr för sina liv och för sin rätt att finna ett hållbart liv och för sin rätt till sitt överlevnads sätt.

- Din rätt, Min rätt vem äger företräd till sitt levnadssätt.
Är man stor och stark måste man vara snäll och inte stå där beredd att ge en smäll och säga stopp där detta är min rätt att behålla mitt levnadssätt.

-Tillsammans du, vi, de skapar vi ett Vi för ett förhållande till oss och vårt hållbara överlevnadsätt här på vår Tellus.

- Men när vi hävdar rätten till vårt liv och vårt levnadssätt och kallar det vår valfrihetsrätt då kränker vi deras rätt till valfrihetsrätt.
- Vad överlämnar vi då för rätt till likvärdigt överlevnadsätt?
Alla världens barn, ungdom, ung vuxen vad får ni att bärga?

- Tillsammans Tellus, Klimatet Vi,De, Oss Tillsammans på en Tellus, Terra, älskade allas vår moder jord.

Suz AW Jan




Fri vers (Prosapoesi) av Suzja
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-04 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja