Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur eld och aska in i framtiden

Smekande vind, smek min kind,
tårarna torka
Ögon glittra med tidens tand sårskorporna vittrar.
Gräset skönt.
Leende sol, värmer min vardag till skönhet.
Vittnar om att allt annat var en mardröms skröna,
berättad av svärtande vulkaner
Dansande blomblad spritter upp ur askan.
Slingrar sig fram
Suger i sig ljuset, det förkolnade ger ny näring till ungdomlig lycka.
Ur det gamla växer det nya!
Ingen ska någonsin mer gå och tungt sukta.
Allt ska nu svulstigt bukta av pur extra armatur
Vinrankor sötma och lyckliga slut.
Smek min kind och jag är din.




Fri vers av Suzja
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-05 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja