Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För den kritiska kan det se felstavat ut, men för mig är det rätt!


Dirrigent i mitt eget liv

Jag skall skriva min egen livs symfoni!
Jag skall ta tag i taktpinnen och jag skall dirrigera, miTT eget liv.
Korta sekvenser kan jag låna ut min taktpinne,
då när jag är halt eller lytt ett tag.
Men, bara till en annan förtrolig duktig dirigent, Annars får det Vaa.

För jag, skall vara, den bästa dirigenten!
och ingen annan skall dirrigera, mitt liv mer.
Dirigenten, resterande, av mitt liv, är Jag!


Suz AW Jan




Fri vers (Fri form) av Suzja
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-03 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja