Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sådana tankar man får efter upplevelser man åskådar.


Bouppteckning

Gamar och amöbor
Sliter och drar i det döda stycket
Allt för att kunna roffa åt sig så mycket.
Utan sorgsen tanke med respekt på vad som det en gång betytt.
Nu splittras allt till nytt,
ha begär, ingen demokrati bara ålders hierarki och begärande rätt.
Utan affektionssynligt värde kreterie.
Ska ha, ha mera, mera ha.
dessa saker till mitt jag, jag och mitt släktled
I lönndoms inlednings skede. Nej! O nej!
Jag ska inte ha någonting,
Jag ju har så mycket,
Jag vill inte ha någonting fromt det sägs från samtliga håll.
Men bakom vilar gamig lystnad som räknar och beräknar.
Sen går gamarna loss på resterna av stycket, bara skelettet lämnas kvar.

Suz AW Jan


2011-07-09




Fri vers av Suzja
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-03 18:00



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Så sant så, tyvärr. Suck /Lynx63
2012-05-03

  ResenärGenomLivet VIP
Det du skriver kan ses ur flera synvinklar.
Tänkvärt.
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja