Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte alltid lätt att ha jobbat natten och fått ta dagen med, och sen försöka sova.


Grannliv

Skriker, vrålar, ryter
Jaaa, Jaaa kom
O älskling, det var nära
Jaaa, JAa bra, underbart
Kom igen
Nej, nej det, Det var, nära
JAA, Jaaaa O Jaaa Älskling
JAAAaaa Måååål
Heja Gaais! Heja Gaais! Hej Gais!

Suz AW Jan

2010-07-06




Fri vers av Suzja
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-03 18:06



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
:)) Där satt den. Toppen.
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja