Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom att filosofera efter en turne på okänd mark för att betrakta och få stoff.


Samlivs-förhållanden

Kärleks förhållande
Vänskaps förhållande
Projekt förhållande

Beroende förhållande
Medberoende förhållande
Sjukdoms förhållande

Psykisktinstabil förhållande
Dominans förhållande
Undergiven förhållande

Tyran förhållande
Martyr förhållande
Ekonomi förhållande

Konvenans förhållande
Vane förhållande
Kändis/fan förhållande


Suz AW Jan

2010-05-01




Fri vers av Suzja
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-03 23:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ensamförhållanden:)
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja