Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åter igen på besök i någons verklighet för att förmedla och föra någons talan


Tabu! Men jag noterar er!

Vill mästra
Livet
Inte mästras
Av Livet
Genom mediciner och dess rutiner.
Inte existera genom transfereringar och sjukjournalers register.
Utan framtid i Livsvärdighetens fulla Liv.
Utan hopp,
Skriker jag, om, och om, Igen.
STOPP
Utan större seriositets integritets vilja,
Noterar jag, tyst,
uppfattar ljudet
Av en viss, suckande illvilja.
Frustrerade, ser jag, Er betraktandes,
Er, arbetsbörda
MIG!!!!


Suz AW Jan

2009-08-07




Fri vers av Suzja
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-04 00:02



Bookmark and Share


    Skrivklåda
Snyggt ordat kring hur alltför många upplever sakernas tillstånd för tillfället
(grottmänniskan gjorde skäl för namnet dessutom)
2012-05-04

    grottmänniska
Lär dig stava för fan.
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja