Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget jag vet



Jag lever för nuet

Om framtiden vet jag intet

Jag lever här, jag lever nu.

Vad vet jag om framtiden

Jag lever för passionen och
intentionen.

Jag lever för vänskapen.

Vad vet jag om framtiden

Men så länge jag lever, finns ett då, och ett nu.

Och framtiden,
ligger i mina drömmar...

Suz AW Jan


2008-05-20




Fri vers (Fri form) av Suzja
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-04 08:30



Bookmark and Share


  Rosen VIP
klok livsfilosofi...och värd att följa
så vitt jag vet...
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja