Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var träningsfreak ett tag, men då tappade jag poesin. Hade inte tidsenergi över till att begrunda. Och det kändes som att hjärnan satt i en muskulärt skit snygg kropp.


KROPP


Decemberkropp skalas av.
Snart närmar jag mig min junikropp.
Pumpa, svettas, räkna, vättska dricka.

Mer protein
Förbränna som ett stressat svin.

Spegla, känna fundera.
Tomdum i huvudet.

Ja mera, mera, pumpa räkna värdera.

Lyft dig.
Slit dig.
Svettas
Ät mera
och rätt värdera.
Äta, dricka,
protein.

Spegla
Beundra
Älska.

Glassa runt i Junikropp, vackra lemmar visas upp

Platt mage
Fasta lår.
Skaka på fasta rumpa,
Beundran du får.

Tomdum i huvudet.
Aktiva muskelceller,
Själv går jag fortfarande här och dräller med mina tankeceller
Beundrandes…

Suz AW Jan


2006-08




Fri vers av Suzja
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-04 09:22



Bookmark and Share


    Skrivklåda
medryckande
igenkännande
gillade läsningen
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja