Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dissidenter



Nästa gång ni köper nåt kinesiskt
Så tänk på vilka som ”tillverkat” detta
Blod på händerna säger man ibland
Men div andra saker händer med
VILKA ni gynnar

Skulle vara intressant att höra om den bild som Kina
Inte visar, de som säger ifrån
Eller som regimen, påstår inte är ”med”
Dissidenter kallar man dom, från juntans sida
De som ofta får slava för att tillverka saker
Åt ”oss andra” som ”de andra” tjänar på

De som tänker lite själva
och för civilisationen vidare




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-04 09:53



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Kinesiska saker medför med sig otur,
min väninna miljonärska efter man lämnade honom och gifter sig med en kines orsak påstår hon att har ingenting att klaga på man, bara att han gör bara-bara kinesiska presenter till henne.
då bättre tar hon kinesen,
nu hon lär sig laga kinesik nudli mat som en slavinna från vackraste kropp-hår fotomodell nu med snibb som påskkäring hos kinesen i kina.
man undrar vilka sensorer använder kinesen?på fråga om dessidenter.
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO