Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hovsresa


Kungen åkte på hov turnè

Och då på häst

Som sig bör, med hovet



Fast åsnor hade väl funkat med

Även under sadeln, på det sättet….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-04 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO