Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvar

Jag ser dig.

Du ser mig.

Söndriga skärvor.

Är vi.

Pusslet är sedan länge övergivet.




Fri vers av Magnus P.
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-04 10:02



Bookmark and Share


    Skrivklåda
Ser framför mig det lämnade slagfältet.
Det blev min känsla/syb av denna text.
Gillade upplevelsen
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord