Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sur som i Pite


Han är lika sur
Som en elektriker från Piteå
De är den suraste grupp man kan råka på

Sägs av erfarenhet
Med tanke på vilka som bor här ”ibland”
Tidvis… ”säkrat som tröga, sura, i ampere”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger
Publicerad 2012-05-07 19:25



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Men har du aldrig hört talas om Piteandan ;.)

/kram
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO