Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollektiv visering



Wennerholm säger att ”han åker kollektivt”
Ja han säger när ”vi betalar”
Och att andra inte gör det…

Men jag har ingen tro på Wennerholm vare sej nu
Eller förr åkt kollektivt
Och än mer övertygad om att han inte betalar ett öre
OM han nu skulle åka buss, pendel eller tunnelbana

Så är han "vi" med oss denne Wennerholm?
Åker han nånsin kommunalt?
och i så fall betalar han?
eller smiter han...




OCH köper han chipspåsar? ;=)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 171 gånger
Publicerad 2012-05-04 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO