Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna till min bror för många, många år sedan. Om ändå hade gjort det så hade han kanske varit kvar i bland oss.


Vänta inte

Vänta inte, flyg medan du kan.

En dag kan det vara för sent.

För sent för att fälla ut dina drömska örnvingar.

Kanske tynar de bort och fjädrarna trillar av, kanske kapas de alldeles för tidigt.

Så vänta inte flyg nu!

Flyg ut över jorden och beskåda härligheten.

Med dina vackra ståtliga vingar.



Sök och upptäck storslagen glädje!


Fyll din livskorg med världens läckerheter, för att bevara, avnjuta sen i minnenas famn,

Beskådande, de nya , örnvingarna, flaxandes fram.

Du kan nu som en storslagen uggla, breda ut din famn,

le ditt vackra kloka eftertänksamma leende och säga,

vänta inte flyg nu medan du kan!




Fri vers av Suzja
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-04 15:11



Bookmark and Share


  Rosen VIP
fint förmedlat till din bror...
2012-05-04

  ResenärGenomLivet VIP
Det är kanske just det han gör nu, flyger...
2012-05-04

  Lynx63 VIP
VACKERT TREVLIG HELG
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja