Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland så kan jag känna mig lite ensam och sorglig


smått deppig

Men så kan jag väl heller aldrig riktigt vänja mig med

den här tomheten

som jag bara känner inom mig

Den som bara ekar i mitt inre

Det tomrum som finns där, men som bara väntar på att någon

god och vänlig själ

ska hjälpa mig att fylla på det, med både glädje och lycka

Hjälpa till, att mitt liv, bara smycka

För den som lyckas med det kommer jag att för alltid dyrka

Älska

Älska gränslöst i alla mina dagar, då den här dagen

är den första

i resten av våra liv...

Ken Cassel
4/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-04 15:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Vissa dagar kan kännas så
bra skrivet
2012-05-05

  Lynx63 VIP
Ja ha snorar du igen, tomrummet fyller du med.

1) EN HAMBURGARE
2) EN HAMBURGARE
3) Kaffe
4) En kanelbulle
5) CocaCola
6) Segaråttor
7) Datorn
8) Vackra ord
9) Skratt
10) God natt
PS En kram kan du få och ev en ?? SKA FUNDERA PÅ VAD :))
2012-05-04

  Rise Little One
vissa dagar är det bara så, men efter regn kommer solsken Ken
2012-05-04

    ej medlem längre
Vacket vännen
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel