Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlek som finns utan att förstå ...


Den tysta kärleken

Den tysta kärleken
Att veta utan att veta
Att ge utan att begära
Att få utan att be
Den tysta kärleken
Den verkliga kärleken




Fri vers av Jack_iX
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-01-31 11:43



Bookmark and Share


    Mejja
Precis precis så ska kärleken vara. Så öm och så nära i tystheten.
2006-02-06

  Saramaria79
mkt bra om kärleken!!
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX