Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beviset för FK svek



Nu är det bevisat att egen företagarna alltid, får sämre villkor än, anställda… och som ni vet så propagerar Kristersson och ”Maud” som numer ersatts av ”Järnladyn” från Småland för att”bli egenföretagare” MEN, ingen säger nåt om dessa egenföretagares sämre villkor, hur t ex FK visserligen genom skattemyndigheten kräver in pengar man är inte alls lika intresserade att betala ut, i alla fall inte till de som sköter sej….

SÅ mannen i förhållandet för inte vara ”halvtidssjukskriven” längre för sorgen av sin dotters död, däremot så får kvinnan det, så det är skillnad på far och mor, den ena är anställd, den andra egenföretagare… eller är det måhända en ”genusfråga” man kan undra var Schyrman är då i detta fall…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-04 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO