Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. som skrämmer inte bara barn...


EU terrorn




EU är vår tids ”Vilse i pannkakan”

€ är dess ”Storpotät” som ställer till allt

helvete, typ….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-04 19:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på marie-helene
2012-05-05

  marie-helene
Bra uttryckt, vilse i pannkakan : )
Men jag tror att det handlar om
makt och genomtänkta planer
som kommer leda oss till en ledare
som kommer få alla att böja knä,och
då är vilse i pannkakan ett för oskyldigt
uttryck.. Inget negativt med det,jag
gillar texten mycket....
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO