Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lerfötter


OM man läser lite i ”skriften” så ser man en liknelse
Om en jätte staty i form av olika riken
Den sista är en grund på lerfötter och det på
Ja kanske men spekulationerna har varit många där....
och "ingen har ju stämt än" men "jätten på lerfötter" skulle kunna vara EU och €
Det verkar mer och mer så känns det




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-05 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO