Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnamördarna


När jag hör om dessa mord, där de tar ihjäl sina barn och man ser till att bröder hotar och dödar sina systrar…

Och det känns som att på varje mord, finns det 100 eller 1000 eller rentav 10 000 eller mer, eller vad…. Av de som tvingas leva enligt andra regler och bestämmelser…

Så efter århundraden och årtusenden så flyttar man till en någorlunda ”civiliserad värld” men vill behålla, ”sina förtryckande gamla seder” så…. Och med såna konsekvenser….

Det vore ett enkelt krav att ställa att man skriver på nåt om att ”respektera andra människor och deras rättigheter” och då innefatta alla, den som inte ens vill de, ja den behöver inte ens komma hit….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-05 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO