Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feminist journalist


Såg en ny variant på ”arbete” häromkvällen
”feminist sport journalist”
man ser för sin inre syn en ”catfight” med utspärrade fingrar
Lite som en ”gammal James Bond film” som visade detsamma med
Uppdragna kjolar, utspärrade långa naglar och
En massa glöd i ögonen…

Och det är nog den där glöden som är intressant
Som visar en helt annan sida
Än den vanliga




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger
Publicerad 2012-05-11 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO