Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilddjurets märke….


Swedebank slutar med pengahantering, vilddjurets märke rycker liksom närmare "oss" snart kanske det inte finns pengar?

Och med en skör variant på kort där allt kan kontrolleras så…
Kanske man ser om förslaget till att "inte införa de nya pengarna" som ju snart ska tryckas, blir nåt som inte händer...

Kontrollen blir odefinerbar... eller total, beroende på hur man ser det...
Vilddjurets märke….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-07 19:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på marie-helene
2012-05-07

  ResenärGenomLivet VIP
Ja du, som världen ser ut i dag så vet man inte vad som kan hända.
2012-05-07

  marie-helene
Tack för en text som talar om det som nu är på gång...
Jag undrar bara hur man ska få människan att se vad
det verkligen är...min tanke är att överlåta allt till Gud...
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO