Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikea åter ljusskygga


Nu så har IKEA åter
Kommit fram likt gråsuggor när man vänder på stenar

Under stenarna så har
Man sett hur en påträffad ”gråsugga” försöker
Försvinna från ljuset…

Den kan liksom inte komma undan
Fort nog…
Undan från ljuset, ljusskygg…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-06 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO