Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julgrans tiderna


Samelsurium har blivit nåt nytt
Singelsurium
Och man ser nästan alltid, rätt snart
Varför singel
Vem står ut i detta ringel
Av dingel i olika format

Där hängs saker ut likt jultingeltangel
Och slängs sedan ut, likt en förtorkad julgran
När allt hängs ut




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger
Publicerad 2012-05-07 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO