Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trätobröder


Trätobröder
Från norr till söder
I alla vädersträck
Sprider det ena och det andra runt
Tur man inte har, trätoskräck
Det är inte sunt

Men som morfar sa så krävs det
En egen vilja….
När de snackas strunt
Och persilja
Sanning och allt
Från torsk till palt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 207 gånger
Publicerad 2012-05-13 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO