Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antikälskare


Han sa att han gillade antikviteter och eftersom hemmet inte direkt var fyllt av sådant så undrade jag var han visade det intresset?
Han svarade ”genom giftermål”
Jaha?
Ja min fru är en relik, ja kanske rentav ett fornminne, sa han och log….

Sen skrattade han högt, hans fru kom in och såg frågande på oss men sa inget först, men sen så, vad ni var glada vad skrattar ni åt, sa hon….
Vi pratar om dej hjärtat sa han och vi skrattade båda lite mer och utvecklade liksom inte ämnet vidare…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 102 gånger
Publicerad 2012-05-07 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO