Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nallebjörn



Hon kallade mej sin nallebjörn
Och bilden av Fredriksson, framträder
I mitt sinne

Och frågan man ställer sej var är likheten
Och nästa är, kommer hon att ”växa upp” och kanske
Inte glömma, men gömma sin, nalle, i ett minne

Kommer det att finnas rum för ömhet
I hennes minnes fulla, skalle
Eller finns man i en minnes kartong bara… eller på en pinne




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-11 20:22



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
jag vill ha min man i en tändsticksask i byrån - peta in en pinne i brasan när jag önskar så
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO