Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lag och orätt


Skollagar och skolpeng
Tvingar kommunerna att betala
Även för de dåliga skolorna
De sämsta är de hyperreligiösa verkar det som
Muslimer, Plymoth-bröder och annat mysko

Och barnen drabbas av en massa
Skit helt enkelt…
För det som kallas
”valfrihets” skull….
Men vissa blir helt utan
För ”andras” valfrihets skull

En led i solidaritetsbristen i dagens samhälle…
Val för vissa kan ge/va tvång för andra




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-13 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO