Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot sig själva annars



Lundin petrolium säger
”sälj aktierna om ni inte litar på oss”
och bara det uttalandet säger en hel del

Och inte några roliga saker om
Det bolaget…
Lundin oil snackar smörja….
Helt enkelt

INGEN företagare säger nej till investerare
OM det inte riskerar, nåt annat, t ex
Insyn och saker som inte tål dagsljus




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-14 00:02



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
dom är väloljade
2012-05-14

  mickech
Bra sagt!
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO