Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fis i rymden


Konst
Är som en överreklamerad fis
I en ballong

Rätt var det är så spricker den
Och de luktar skit
Skingras för vinden




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-11 20:21



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
what?
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO