Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det praktiska




Har tröttnat och drar filten över mig. Längtar till fjärran land. Du ser mig som en dagslända. Närande och instängd i ett vakuum. En larv med dragning åt den blå källan. Där finns lugnet och det vanliga plötsligt försvinner. En tyst augustidröm gör att verkligheten vaknar så man orkar lite till.




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 249 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-05 12:52



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ja, en ny ton.
2012-05-06

  AgnesP
Wow:) så bra och så fin. Och ännu en med en helt ny ton. Varje ord har sin plats och sitt sammanhang. Vacker i sin blå ton.
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist