Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försent

Den frusna morgonen i decembernatten
där du tog vårt liv
till ett sämre ställe

jag älskar dig
saknar dig.
kom tillbaka
stanna nu

fast nu är det försent
Du hade kunnat vara mitt universum






Fri vers av Marshimlen
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-05 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen