Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kupén

Du vet den där kupén vi pratade om,
finns det fortfarande plats i den?

Du vet hur jag känner,
tänker och andas

Du, kom tillbaka
sitt här bredvid mig.

Prata med mig,
hör mig.






Fri vers av Marshimlen
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-05 19:04



Bookmark and Share


  Strösocker
Hej
(Med ett osäkert och sjukt förvånande hjärnstillestånd som väcker minnen jag trodde glömt. En svag bris av missbedömning men ändå ett ögonlocksöppnande krävande att skriva)
2012-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen