Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då rullar jag ner mina stenar

Med stadiga steg gick jag uppför berget
Visste inte vad som väntade mig
Mötte en massa människor på väg ner

Jag har fortsatt uppför

Jag fick en följeslagare
Kunde glömma mina trötta fötter
En som gick i mina skor en stund
En tvillingsjäl, kanske en vän för livet

Jag vandrar uppför ensam

Jag har mött rullande stenar
En del har jag värjt mig för
En del har träffat mig hårt
Men ´mitt´ jordskred
är fortfarande på väg
Och snart är jag uppe

Det är dags...








http://www.youtube.com/watch?v=qmxFAT581T4




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-05 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dags
Dags
Dags för vad!!!

spänning


2013-09-02

  mare VIP
Applåder !
2012-06-17

    ej medlem längre
fina bilder, och starka.
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP