Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan rim....



Utan rim och reson
lyssnar
ingen

till din låt

ej ens en endaste ton
når

från din ensamma
stråt




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-06 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP