Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bud från Ön

Vinden färdas
från ön och grottorna
där livet föds

söker stigarna
där andra redan vandrat
någonstans mellan stjärnorna
och havet


Regnbågsljus
genom molnens skogar

fågelvingar
som skriver berättelsen
om det som väntar


Mot nord
och mot syd
mot Österns berg
och Västerns slätter


Det börjar sjunga
i björkdungens orgel
och jag vet

att de som bär budet
från begynnelsens land
redan är
här




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-06 10:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du målar med orden och tar oss med på en resa till en annan tid, annan värld och med känslor av nyfikenhet och glädje.
2012-05-06

  Änglaögon
Vackra vindar som för med sig stämningsfull läsning!
2012-05-06

  Ingela Svenson VIP
Så storslaget, vackert som en fanfar!
2012-05-06

  Måna N. Berger
"... i björkdungens orgel" Vackert!
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP