Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rövare ifrån Polen och annorstädes


Hon kom inte fram var förhindrad
Och han som ägde lägenheten
”slängde in och undan allt”
Och satte inte ens in, lås
Det fick stå för öppet
Sen så fanns inget kvar

Utom skrot
Svartjobbarna från Polen
Rövade allt
Bättre en rövare i Polen säger man
Men nu var dom, i Sundsvall
Och inte enbart en

De hade liksom svart lön
Och ”svart” extra inkomst
OCH ”hyresvärden” säger sen
Att han ska ha, hyra…..
För rövartiden
Mycket skit i det röveriet…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-06 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO