Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Släpp lite fepulver över mig, jag har ett meddelande åt stjärnorna.


Dom andra vandrar

Det finns en stund för eftertanke mellan varje andetag
varje paus mellan livet före och efter
som jag bevarar i ett väntrum mellan lungorna

Mellan fontäner och lyktstolpar lyser samhörigheten med sin frånvaro
kastar tärning om sin nästa hållplats

i väntrummet mellan lungorna sitter jag och blåser upp en ballong
med destination Landet Ingenstans

För stunderna jag bevarar påminner mig om en ungdom jag inte vill släppa.




Fri vers av Max Lindqvist
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-06 15:31



Bookmark and Share


  Pernilla Stammler Jaliff
Den skapar en känsla av igenkännande, jag gillar inte förändringar, eller har svårt för dom i varje fall. Mycket bra dikt!
2012-05-09

  Minkki VIP
extra förtjust blev jag i ingressen ;-)
2012-05-06

  Casbah* VIP
tyckte om att läsa denna text, skriven med en personlig touché och vacker galenskap
2012-05-06

    tehdog
och så blir hela livet en eftertanke...
?
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Max Lindqvist
Max Lindqvist