Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muller i maskinerit



SAAB konkursen funkade inte
Och det kanske beror på
Det är muller i maskinerit
Eller var det Mueller
Eller nåt

Och det ska vara olja som smörjer
Inte smörja som oljar….
Och rocka fett
Är inte samma sak som
Fetta rock….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-06 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO