Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAAB har en nyhet på gång



SAAB har en nyhet på gång
De ska betala sina egna kostnader

Och en till bilen ska inte kosta mer
Än vad tillverkningen kostar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 105 gånger
Publicerad 2012-05-07 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO