Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord kommer och går


Bog port
Bog visir
Det lärde sej alla
I alla fall, alla svenskar, en höstdag
För 17,5 år sedan

Vi lärde oss fler saker
Att vatten är kallt
Man kan dö mitt i livet
Och
Ingenting är riktigt säkert

Framförallt inte
Svenska båtar…
Man svetsade igen ALLA bogvisir
Jag tror att alla är öppna numer, igen
För det är ju Sverige och det är så man reagerar här….

Ingen pratar om bogportar längre
Eller bogvisir
Framförallt så har man gett upp att
Bärga den förbaskade båten….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2012-05-15 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO