Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gamla goda tiden



Jag tror inte det är en tillfällighet att vi drabbas av, ”nostalgi” nu, det är TV och filmer om Titanic, som om det vore nåt att fira… en serie om det gamla livet i engelsk adel, som om DET vore nåt att fira…

Den kanske värsta och svinigaste världen av alla…
Det är dåliga tider i ENGLAND nu, igen, som det var på 70 talet, igen, och man beskriver med lyriska bilder den ännu värre tiden. Den då de få tog för sej på de mångas bekostnad. Stordelen hade ett helvete några få levde gott på de andras arbete…

Det är den ”gamla goda tiden”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-15 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO