Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han var sist med egen android




buggad

 

 

skratten ekade

 



vid väggen en ensam pojke
på gården flöt gäng omkring

surfade på ekot




han dök

 

aldrig mer blöt
aldrig mer blöt

 


nästa rast
var inspelningen på

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-06 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri