Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den egna sanningen

Sedan tonåren lever jag
utan fäder som tappar sig själva
ut genom fönster
som jag tappade mig själv
i Lockvattnet
och som du tappade dig själv
efter vägen
i hopp om att bli upplockad
och avborstad.

Friad till och älskad.




Fri vers av 99knivesinside
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-07 10:03



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underlig, samt bra.
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside