Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han tittade in i sin spegel och kunde se sin bokhylla


där alla bröllops fotografierna står

snyggt uppställda på en rad

Och som i en flash började han genast att minnas den där dagen

för längesen

För den där dagen kommer han nu ihåg likaväl

som om det bara vore igår

För det var en dag och natt som han sent

kommer att glömma

För av allt att döma, så var det ju då som lillen kom till

Självklart!

Så i sängen hade han och frugan det riktigt trevligt

då de hade ett jävla drag

Och då han till sist ändå lyckades i henne få tömma...

Han tittade in i sin spegeln!

Ken Cassel
7/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-07 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Flummig.......Anar ugglor.....typ ha ha!!!
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel