Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stillheten kan hjälpa dig att färdas


Vind i seglet
behövs

om båten skall
ta sig fram

vindstilla
behövs ibland

att tillåta sig vila
att inget behöva göra

att uppskatta stillheten
för att sedan ge sig hän åt farten

liksom själens vind
följ och va lyhörd för hur
vinden fyller seglet i båten
som för dig frammåt.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-07 19:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja... det här kan man behöva läsa flera gånger och tänka på när det behövs.
2012-05-07

    ej medlem längre
Hum.. Typ... Kanalisera dina känslor och använd dem för konstruktiv sysselsättning? Eller att studsa från händelse till händelse, njuta av dem vad de än är - för att sedan, när du är helt sysslolös, uppskatta att världen ger dig utrymme att vila? Det är väldigt fina tankar.
2012-05-07

    ej medlem längre
vackert mellan tanke och natur.
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e